Nieuw bij Alarm-winkel.nl: Dahua WizSense Hybride camera

Alarm-winkel.nl heeft het assortiment uitgebreid met een nieuwe Hybride camera van Dahua. Deze is uitgerust met een optische en een thermische sensor en voorzien van WizSense* technologie.

Het samenspel tussen de thermische sensor en WizSense staat garant voor 24/7 stabiel perimeter detectie. Door beide sensoren te combineren en te laten samenwerken is deze camera uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende situaties binnen en buiten.

Het optische deel van de camera is uitgevoerd met een 4MP hoge resolutie sensor voorzien van Smart IR technologie. Deze technologie voorkomt overbelichting van personen die (te) dicht bij de camera komen en verbetert de weergave met meer detail en een hoger contrast.

Het thermische deel heeft een resolutie van 256x192 pixels. Door combinatie van de optische en thermische technologie (fusion) is deze gevoelige bi-spectrum camera uitermate geschikt voor toepassing in zéér donkere situaties, voor rokersdetectie, branddetectie en alarmering. Bovendien kan deze in extreme omstandigheden goed overweg met complexe detectievormen.

De verrassend betaalbare WizSense Hybride camera is bij Alarm-winkel.nl uit voorraad leverbaar in bullet en eyeball behuizing en beschikt over indrukwekkende specificaties:

·         4MP resolutie

·         Hoog gevoelige 256x 192 pixels Thermische sensor

·         WizSense AI technologie

·         Brandhaard detectie

·         Strobe LED en Audio alarm

·         Dual image Fusion (combineert thermisch en optisch in één beeld)

·         IP67, PoE en Micro-SD slot

Bekijk de camera’s op onze website:

·      BF1241P-B10F12 Bullet (openingshoek 17.3 graden)

·      BF1241P-B7F8 Bullet (openingshoek 24 graden)

·      BF1241P-D3F4 Bullet (openingshoek 50.6 graden)

·      DF1241P-B7F8 Eyeball (openingshoek 24 graden)

·      DF1241P-D3F4 Eyeball (openingshoek 50.6 graden)

·      DF1241P-D2F2 Eyeball (openingshoek 87.8 graden)

*Dahua heeft onlangs de verschillende AI type-aanduidingen gewijzigd in WizSense en WizMind. Ter verduidelijking hebben wij deze wijziging inmiddels ook bij onze producten doorgevoerd:

·         Lite AI is gewijzigd in WizSense

·         Pro AI is gewijzigd in WizMind 5

·         Ultra AI is gewijzigd in WizMind 7