Bandit mistbeveiliging

Bandit mistbeveiliging

WAAROM BANDIT ?

Bij een ramkraak, overval of inbraak sta je als eigenaar, medewerker of bewoner machteloos tegenover het brute geweld van daders. Buiten de materiële schade is er ook de psychologische schade bij slachtoffers na een dergelijk crimineel feit.

BANDIT BIEDT U 24/7 EEN GEGARANDEERDE EN ACTIEVE BEVEILIGING!

Gegarandeerd: Meer dan 25 jaar succesvol in het effectief verhinderen van inbraken, ramkraken en overvallen.

Actieve beveiliging: Alle criminele activiteiten worden ogenblikkelijk in de kiem gesmoord door een overweldigende dikke mist.

Overweldigd door een megadikke mist.

Direct na de activatie, manueel via paniek knop of via het alarmsysteem, wordt de dader overweldigd door een dichte mist. De BANDIT mistgenerator spuit de ruimte in enkele seconden vol ondoordringbare en onschadelijke mist.

De dader ziet geen hand meer voor ogen.

Door de enorme kracht waarmee de mist in de ruimte wordt gespoten, ziet de dader geen hand meer voor ogen, laat staan een potentiële buit of een slachtoffer. Het aanwezige personeel en de buit is onzichtbaar en veilig.

Wegwezen!

De dader is compleet verrast en ziet werkelijk niets meer. De enige reflex is rechtsomkeer maken en vluchten. Dit zonder of geringe buit en zonder fysieke bedreiging van aanwezige personen.

BANDIT – SNEL – BETROUWBAAR – EFFECTIEF !

Bandit, de beste en snelste mistgenerator op de markt die gekeurd is volgens alle internationale normen inzake veilige werking en gezondheidscriteria! Dé actieve beveiliging van uzelf en uw eigendom.