Deursloten 5U serie Mini houdkracht 500 kg, 9-24 VAC/VDC

Deursloten 5U serie Mini houdkracht 500 kg, 9-24 VAC/VDC

Deze 5U serie heeft een spoelbereik van 9-24 VAC/VDC (11-13 VDC continu te belasten) en is dus een multifunctioneel allround slot. De ideale keuze voor projecten met verschillende voltages. Verder is het mogelijk het slot te openen met een zijdelingse druk tot 200N.

De schoothouder draait in de behuizing van het slot weg, waardoor de uitsparing in het kozijn minimaal zal zijn. De 5U serie mini sloten zijn voorzien van een electronische beveiliging en is de aansluiting niet gepolariseerd waardoor de installatie vereenvoudigd wordt.

Dit 100% omkeerbaar elektrische slot is slechts 16 mm breed en is één van de kleinste op de markt waardoor deze perfect past in de smalste profielen zoals aluminium, hout en PVC. Door zijn kleine formaat en een hoge weerstand is dit slot overal toepasbaar.

Bij de types met de robuuste RVS schootgeleider begeleidt de dagschoot naar het kozijn en voorkomt dat de dagschoot tussen het kozijn en het slot in kan komen te zitten en beschadiging aan het kozijn voorkomt. Aangeraden wordt om lange sluitplaten te gebruiken bij houten kozijnen.