Close
Elektromagneten

Elektromagneten Er zijn geen producten in deze categorie

Subcategorien

 • Magneten MEX serie...

  De standaard elektromagnetische sloten zijn een perfecte oplossing voor nooddeuren en toepassingen in toegangscontrolesystemen. 
  Ze zijn te gebruiken voor inbouw en opbouw en hebben een breed aanbod van beugels waardoor eenvoudige installatie mogelijk is op elke deur en deurkozijn.
  Bovendien beveiligd ons vandalisme beveiligingssysteem het elektromagnetisch slot tegen sabotage, diefstal of verwijderen.

 • ME serie mini

  De mini elektromagnetische sloten kunnen worden geïntegreerd in de meest verfijnde interieurs om zo onze meest creatieve klanten tevreden te stellen.
  Omdat het de dunste op de markt zijn (slechts 30 mm), kunnen ze passen in de meeste deurkozijnen, met tegelijkertijd een hoge vasthoudkracht en een zeer hoge gevoeligheid. Elke poging van manipulatie zal onmiddellijk de ingebouwde bewaking activeren.
  Om onze kwaliteit te garanderen test O & C elk mini elektromagnetisch slot individueel en voegt de testresultaten toe aan de verpakking.
  Het mini elektromagnetische slot is ook beschikbaar in een waterdichte uitvoering, een ideale oplossing voor deuren en hekken buiten.

Close